Υλικά
2 φύλλα σφολιάτα300 γρ. κασέρι
1 παριζάκι ή ζαμπονάκι (προαιρετικά)
4 αυγά
1 κρέμα γάλακτος
Αλάτι – Πιπέρι
Εκτέλεση
Στρώνω το ένα φύλλο σφολιάτα σε βουτυρωμένο ταψί και το τρυπάω παντού με ένα πιρούνι για να μην φουσκώσει στο ψήσιμο.Τρίβω το παριζάκι και το κασέρι σε χοντρό τρίφτη, τα ανακατεύω και τα βάζω πάνω στη σφολιάτα.
Χτυπάω τα αυγά και την κρέμα γάλακτος μαζί και περιχύνω την πίτα.
Την σκεπάζω με το άλλο φύλλο της σφολιάτας και την ψήνω σε μέτριο φούρνο για 45’.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.