06 Δεκεμβρίου 2013

Εύκολη σάλτσα

Μια πανεύκολη σάλτσα. Με υλικά που μπορούν να υπάρχουν στο ψυγείο. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνοδέψει είτε ρύζι είτε λάχανο ή κρέας κλπ. Μου την είχε πρωτοπαρουσιάσει ο Γιαννάκης στη Θεσσαλονίκη. Στην αρχή παραξενεύτηκα. Αλλά όταν τη δοκίμασα την υιοθέτησα. Τι χρειάζεται; Μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα. Αλλά προσοχή στην αναλογία: πρέπει να βάλω απ' το καθένα την ποσότητα που μ' αρέσει και που ταιριάζει στη γεύση μου:)

Εκτέλεση


Βάζω σ' ένα μπολ τα υλικά μου και τα ανακατεύω καλά. Προσθέτω και μια κουταλιά λάδι κι έτοιμη η σάλτσα μου σε λιγότερο από δυο λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.