14 Αυγούστου 2020

Κατσικάκι πικάντικο

Υλικά

2 κιλά κρέας από κατσίκι
1 αντεριά
2 ντομάτες χοντροκομμένες
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 ποτήρι λάδι

Εκτέλεση

Κόβω το κρέας σε κομμάτια και τα αλατοπιπερώνω. Τα σουβλίζω, τα τυλίγω με εντεράκια γάλακτος, τα βγάζω από τη σούβλα και τα τοποθετώ κουλούρα σε γιουβέτσι. Προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά (χωρίς καθόλου νερό) και τα ψήνω για 2 ώρες περίπου στους 200° C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.