Για να πάω στα Γιάννενα πήγα από Πελοπόννησο μεριά κι έτσι πέρασα κι εγώ τη γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης" (για όποιον δεν το ξέρει, αυτό είναι το όνομα της γέφυρας που απ' το 2004 ενώνει το Ρίο με το Αντίρριο). Την είχα δει και την είχα φωτογραφήσει σε προηγούμενες εξορμήσεις μου κατά Πάτρα μεριά, αλλά να περάσω από πάνω της δεν είχε τύχει.
Τώρα το έκανα κι αυτό, έσκασα τα 13,20 για διόδιο και τη φχαριστήθηκα. Η Μαρία που οδηγούσε πήγαινε σιγά, να την απολαύσουμε (και να φανεί παραπάνω η διαδρομή να χαλαλίσουμε τα λεφτά μας). Συνολικός χρόνος ούτε 5'. Πού τα χρόνια κείνα που θέλαμε 20' τουλάχιστον στο καραβάκι χώρια την αναμονή. Να φτάνεις και να το βλέπεις να κλείνει τις πόρτες. Πίκρα. Χώρια το χειμώνα τα προβλήματα του καιρού. Όχι πως τα καραβάκια έχουν σταματήσει τώρα. Έχουν ρίξει και τις τιμές και κάποιοι τα προτιμούν για να κάνουν οικονομία. Τότε πληρώναμε το εισιτήριο του λεωφορείου, πληρώναμε και στο καραβάκι έξτρα. Τώρα μόνο το αυτοκίνητο πληρώνει απ' όσο θυμάμαι.
Ετικέτες
- αλλαντικά
- αυγό
- Γερμανία
- διαιτητικά
- επετειακά
- ζαχαροπλαστική
- ζυμαρικά
- ζύμη
- κέικ
- κοινωνία
- κρεατικά
- κρέμα
- κρεμμύδια
- λαδερό
- λαχανικά
- Λέσβος
- μαρμελάδα
- μεζές
- οδηγίες
- οσπρια
- πατάτα
- ποτό
- πουλερικά
- προσωπικές ιστορίες
- ρύζι
- σαλάτα
- σάλτσα
- σούπα
- σχάρα
- σχολείο
- τηγάνι
- τουριστικοί προορισμοί
- τυρί
- φαγητό
- φούρνος
- φρούτο
- χρήμα
- ψάρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.