03 Μαρτίου 2024

Πάρκινγκ χωρίς πάρκινγκ

Απέδιδα προχτές τα εύσημα που, επιτέλους, υπάρχουν τουαλέτες στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους και με παροχή πόσιμου νερού (σε περιοχές που κάτι τέτοιο δεν είναι από κοντινή παροχή). Όμως για να μην μένουν μόνο οι θετικές εντυπώσεις, να γράψω σήμερα και τις αρνητικές για να υπάρχει ισοζύγιο. Πλησιάζεις σε μια τουαλέτα. Τι ποιο φυσικό απ' το να θέλεις να σταματήσεις κάπου και τ' αυτοκίνητό σου. Όμως όχι, δεν επιτρέπεται. Υπάρχουν κολωνάκια δεξιά που δείχνουν πως εκεί δεν μπορείς να τ' αφήσεις. Και τότε τι κάνεις; Το παίρνεις στον ώμο;

Η Μαρία είπε πως τα κολωνάκια μάλλον είναι για να μην πάει κάποιος πολύ δεξιά και πατήσει πάνω στις πλάκες οι οποίες δεν είναι και πολύ σόι. Όμως αυτό δεν είναι λύση. Αν ήθελαν ας έκαναν διαγράμμιση κάτω που να δείχνει πού μπορεί να σταθεί το αυτοκίνητο και πού όχι.

Θα μου πείτε πως κι εκεί που έχει διαγράμμιση, πάλι με απαγόρευση αντιστοιχεί, δεν έχει κουτάκια να σταματήσεις. Πάλι καλά που δεν έχει και σήμα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης να σου κόβουν και πρόστιμο γιατί σταμάτησες στο πάρκινγκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.