Υλικά
1 κιλό χοντροκομμένα ντοματάκια (Σαντορινιά, να δικαιολογείται κι ο τίτλος)2-3 χοντροκομμένα κρεμμύδια
1 μάτσο φρέσκο δυόσμο
1 ποτήρι μπίρα
5-6 κουταλιές αλεύρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι το μείγμα να γίνει μαλακό. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μπόλικο ελαιόλαδο και βάζουμε κουταλιά κουταλιά το μείγμα. Γυρίζουμε σταδιακά τους ντοματοκεφτέδες μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές προσέχοντας να μην μας κολλήσουν.Μόλις ροδίσουν και είναι έτοιμοι, τους βγάζουμε από το τηγάνι και τους τοποθετούμε σε σκεύος στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί. Τους σερβίρουμε ζεστούς.
Καλή επιτυχία, γιατί για όρεξη μας περισσεύει συνήθως!
Το αλφαβήτα ήταν κάποτε σάιτ για την εκπαίδευση. Τώρα είναι στο κυνήγι των κλικ (κι αυτό). Για να βρεις μια είδηση με εκπαιδευτικό ενδιαφέρον πρέπει να την ξεχωρίσεις ανάμεσα σε χίλιες (ή και περισσότερες) άλλες. Ειδήσεις και "ειδήσεις".
ΑπάντησηΔιαγραφήΕσύ δοκίμασες την συνταγή, έστω με κοινές ντομάτες;
ΑπάντησηΔιαγραφήK an den trome tiganita k ta protimame psita?
ΑπάντησηΔιαγραφή