Γευστικά ταξίδια

Ταξίδια και γεύσεις, ανακατεμένα σ' ένα απολαυστικό γαϊτανάκι

09 Μαΐου 2023

Παλιάς μισθοδοσίας δημοσίου συνέχεια

›
Στο προηγούμενο έγραφα για τα πρακτικά θέματα της μισθοδοσίας στο δημόσιο τα χρόνια πριν το 2011. Βασικά στα πολύ πριν, αρχές δεκαετίας τ...
07 Μαΐου 2023

Πώς γινόταν η μισθοδοσία του δημοσίου παλιά

›
Αφορμή για το σημερινό στάθηκε μια κουβέντα που είχαμε με την Ειρήνη. Την κόρη μου ντε. Ήμασταν στο θέατρο και κάπου συζητούσαμε για το ότι...
05 Μαΐου 2023

Τα καλά των (δημοτικών) εκλογών

›
Να ξεκινήσω με ευχές στις Ειρήνες που γιορτάζουν σήμερα. Και πάμε στο θέμα μας. "Αύγουστε καλέ μου μήνα νάσουν δυο φορές το χρόνο...
03 Μαΐου 2023

Γίδα στo φούρνο με ζυμαρικά

›
Τις προάλλες η Δήμητρα με φίλεψε με γίδα από το χωριό. Εγώ με γίδα δεν έχω πολλές επαφές, σπάνια να σφάξει κανείς μεγάλο ζώο (σε ηλικία) στ...
01 Μαΐου 2023

Οδική σήμανση

›
Η οδική σήμανση είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση αλλά δυστυχώς στη χώρα μας αντιμετωπίζεται εντελώς περιστασιακά κι ανάλογα με τις εμπνεύσεις ...
28 Απριλίου 2023

Σταθμός μετρό Σύνταγμα

›
Ο πιο κεντρικός σταθμός του μετρό, εκεί που διασταυρώνονται για μια και μοναδική φορά οι γραμμές 2 (κόκκινη) και 3 (μπλε). Η παλιά, η πράσι...
1 σχόλιο:
25 Απριλίου 2023

Προϊόντα γάλακτος Μυτιλήνης

›
Λαδοτύρι σε λάδι. Σήμερα μόνο στην Αγιάσο βρίσκω κάτι τέτοιο, αυτό που πουλάνε τα τυροκομεία είναι στεγνό και παραφινομένο (άρα όχι κατάλληλ...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.