Γευστικά ταξίδια

Ταξίδια και γεύσεις, ανακατεμένα σ' ένα απολαυστικό γαϊτανάκι

28 Απριλίου 2023

Σταθμός μετρό Σύνταγμα

›
Ο πιο κεντρικός σταθμός του μετρό, εκεί που διασταυρώνονται για μια και μοναδική φορά οι γραμμές 2 (κόκκινη) και 3 (μπλε). Η παλιά, η πράσι...
1 σχόλιο:
25 Απριλίου 2023

Προϊόντα γάλακτος Μυτιλήνης

›
Λαδοτύρι σε λάδι. Σήμερα μόνο στην Αγιάσο βρίσκω κάτι τέτοιο, αυτό που πουλάνε τα τυροκομεία είναι στεγνό και παραφινομένο (άρα όχι κατάλληλ...
12 Απριλίου 2023

Τυρόπιτα με τραχανά (χωρίς φύλλο)

›
Κάποια στιγμή είχα φτιάξει κολοκυθόπιτα με τραχανά . Που την δοκίμασα και μ' άρεσε πολύ. Πριν λίγο καιρό έφτιαξα  τυρόπιτα με τραχανά α...
30 Μαρτίου 2023

Ντίπι

›
Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να γράψω για το Ντίπι. Που εμείς το λέμε Ντιπ. Σκέτο, χωρίς το -ι στο τέλος. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί βάζοντας το ...
21 Μαρτίου 2023

Γέρα (ξανά)

›
Έγραφα, λοιπόν, την περασμένη βδομάδα για το πώς αποφάσισα να γράψω για τα χωριά της Γέρας (και έβαλα ένα παλιό βίντεο του χωριού μου ). Κα...
18 Μαρτίου 2023

Η Πλαγιά το 1990

›
Ποια Πλαγιά; Μα το χωριό μου, η Πλαγιά Πλωμαρίου Μυτιλήνης για την οποία έχω βάλει μερικά πράγματα πριν πολλά χρόνια. Τον Μάη του 1990 απο...
14 Μαρτίου 2023

Μέρα του Π

›
Το παρακάτω κείμενο είναι δικό μου και φιλοξενήθηκε σήμερα στο ιστολόγιο του Νίκου Σαραντάκου  (και με πολύτιμα σχόλια από κάτω) για το οποί...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.