Γευστικά ταξίδια

Ταξίδια και γεύσεις, ανακατεμένα σ' ένα απολαυστικό γαϊτανάκι

29 Απριλίου 2022

Ρεβιθόψωμο

›
Υλικά 350 γρ. αλεύρι άσπρο 350 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 250 γρ. ρεβίθια αλεσμένα 25 γρ. μαγιά νωπή 2 ½ κουταλάκια αλάτι 1 κ...
27 Απριλίου 2022

Ρεβιθόρυζο

›
Το ρεβιθόρυζο είν' ένα φαγητό που μ' αρέσει πολύ. Κι ήμουν σίγουρος πως θα έχω ήδη βάλει συνταγή στο ιστολόγιο αλλά ψάχνοντας δεν ...
25 Απριλίου 2022

Πεϊνιρλί

›
Συνεχίζουμε με συνταγές. Κάτι κλασσικό σήμερα. Ένα πεϊνιρλί. Ή αλλιώς τυρόψωμο, αφού ( όπως έχω ξαναπεί ) πεϊνίρ στα Τούρκικα πάει να πει τ...
23 Απριλίου 2022

Προζύμι

›
Οι γιορτινές μέρες που βρισκόμαστε δεν προσφέρονται για να διαβάζει κανείς ιστορίες απ' τα παλιά. Έτσι κάνω ένα διάλλειμα απ' τις φο...
21 Απριλίου 2022

Πρασόπιτα (Μαίρης)

›
Υλικά Για το φύλλο ½ φλιτζάνι νερό ¼ φλιτζάνι λάδι 1 αυγό χτυπημένο 1 κουταλάκι σόδα λίγο αλάτι αλεύρι όσο πάρει Για τη γέ...
2 σχόλια:
19 Απριλίου 2022

Από μια μερακΛΟΥ

›
Πολλές φορές έχω δημοσιεύσει εδώ σχόλια που έχω κάνει στο μπλογκ του Ν. Σαραντάκου " Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία " (κάποι...
17 Απριλίου 2022

Πάσχα έρχεται

›
Πάσχα έρχεται, πασχαλινά εδέσματα θα καταναλωθούν. Κι έτσι είπα να κάνω μια συνολική παρουσίαση από συνταγές πασχαλινές που έχω βάλει κατά ...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.