Γευστικά ταξίδια

Ταξίδια και γεύσεις, ανακατεμένα σ' ένα απολαυστικό γαϊτανάκι

15 Οκτωβρίου 2018

Τουρκία: τρώμε ψάρι (έξω)

›
Τις προηγούμενες μέρες έγραφα για τον κιουνεφέ . Εκτός απ' τη συνταγή έβαλα και την ιστορία του πώς δοκίμασα κιουνεφέ στην Τουρκία (πο...
30 Σεπτεμβρίου 2018

Κιουνεφέ, μια ιστορία!

›
Έγραφα για τον κιουνεφέ και θυμήθηκα όταν τον είχα δοκιμάσει στην Πέργαμο. Ε, να μην μένει έτσι ξεκρέμαστη πως έγινε, να την καταγράψω και...

Κιουνεφέ

›
Τον κιουνεφέ τον έφαγα πρώτη φορά από την Κική. Με καταγωγή απέ την Πόλιν (όχι, δεν μιλάει Πολίτικα, δική μου η διατύπωση) είπε κάποια στι...
1 σχόλιο:
21 Ιουλίου 2018

Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης

›
Διαβάζοντας καθημερινά ένα σάιτ το alfavita.gr που κατά κύριο λόγο αναφέρεται σε ειδήσεις του εκπαιδευτικού κλάδου, ανακάλυψα αυτή τη συνταγ...
3 σχόλια:
29 Ιουνίου 2018

5" μόλις

›
5 μόλις δευτερόλεπτα είναι αρκετά για ν' αλλάξουν την κατάσταση του αυτοκινήτου. Μόνο 5". Και εξηγούμαι: Το χειμώνα άλλαξα αυτοκίνη...
16 Ιουνίου 2018

Στην εξοχή

›
Θέα από το μέρος που πέρασα κάμποσα καλοκαίρια Το άρθρο αυτό γράφτηκε το χειμώνα για ν' ανέβει το καλοκαίρι. Οι χώροι που φιλοξενούν...
10 Ιουνίου 2018

Μαρμελάδα κεράσι (του Θανάση)

›
Τη συνταγή αυτή την ανέβασε ο (Θανα)Σάκης στο φέισμπουκ. Βασικά ξεκίνησε με φωτογραφίες (που δεν τις έχει για όλους και δεν ξέρω πώς θα φα...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.