Γευστικά ταξίδια
Ταξίδια και γεύσεις, ανακατεμένα σ' ένα απολαυστικό γαϊτανάκι
30 Ιουνίου 2016
Μελιτζάνες πουρέ
›
Έγραφα προχτές για το χουνικάρ μπεγεντί που είναι κρέας με πουρέ μελιτζάνας. Ε, άλλη μια συνταγή για τον πουρέ εδώ!
28 Ιουνίου 2016
Χουνκιάρ μπεγεντί
›
Άλλο ένα φαγητό με μοσχαρίσιο κρέας. Το ιδιαίτερο σ' αυτό είναι ότι συνοδεύεται από πουρέ μελιτζάνας. Το πρωτάκουσα στην πολίτικη κουζίν...
26 Ιουνίου 2016
Μοσχάρι με κύμινο (διαιτητικό)
›
Μιας κι άρχισα με το μοσχάρι προχτές, ας συνεχίσου με μερικούς ακόμα τρόπους που μπορεί να φτιαχτεί το μοσχάρι. Το συγκεκριμένο είναι διαιτη...
1 σχόλιο:
24 Ιουνίου 2016
Μοσχάρι κατσαρόλας με μπίρα
›
Υλικά 1,5 κιλό κρέας μοσχαρίσιο 2 κουταλιές βούτυρο 2 μεγάλα κρεμμύδια 1/2 φλιτζάνι καρότο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές ...
22 Ιουνίου 2016
Μαρμελάδα πορτοκάλι 2
›
Είχα πάει προχθές στο χωριό για το μνημόσυνο της μάνας μου. Με την ευκαιρία ανακάτεψα λίγο απ' τα χαρτιά που είχε αφήσει κι ανάμεσα στ...
20 Ιουνίου 2016
Λικέρ φράουλα
›
Πριν μερικές μέρες η Μαρία έφερε απ' το σχολείο της μια συνταγή για λικέρ. Φράουλα αυτή τη φορά. Με δυο ιδιαίτερα σημεία: α) που γίνετ...
18 Ιουνίου 2016
Ολυμπιακό Χωριό
›
Την ιδέα για το σημερινό σημείωμα μου την έδωσε ένα σχόλιο που έγινε πριν λίγες μέρες σε ανάρτηση στο παλιό μου (και κλειστό πια) μπλογκ ...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού