Γευστικά ταξίδια

Ταξίδια και γεύσεις, ανακατεμένα σ' ένα απολαυστικό γαϊτανάκι

29 Φεβρουαρίου 2016

Φράουλες μεσ' στο χειμώνα

›
Το Σάββατο είχαμε πάει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας: Ομόνοια, Ψυρρή, Μοναστηράκι και πίσω την ίδια διαδρομή. Στο Μοναστηράκι λοιπόν, πέσαμε...
27 Φεβρουαρίου 2016

Κεφτεδάκια με σάλτσα κάρυ

›
Μια συνταγή απ' τα παλιά. Μια φορά θαρρώ πως τις έχω κάνει πριν από πάρα πολλά χρόνια (χωρίς τις πίκλες βέβαια!). Το κάρυ το έχω για ινδ...
2 σχόλια:
25 Φεβρουαρίου 2016

Φύλλο για πίτες

›
Πριν λίγες μέρες είχα γράψει για φύλλο με τη μηχανή . Σήμερα, κοιτάζοντας τα πρόχειρα που είχα, είδα πως είχα σημειώσει τα υλικά για φύλλο σ...
23 Φεβρουαρίου 2016

Τουρκία: Η προσευχή

›
Οι μουσουλμάνοι,γενικά, είναι γνωστό πως έχουν πολλές προσευχές κάθε μέρα. Σύμφωνα με την παράδοσή τους, κάθε πιστός μουσουλμάνος πρέπει ν...
21 Φεβρουαρίου 2016

Ρυζόγαλο

›
Μπήκε το τριώδιο. Και στο χωριό μου, το κατεξοχήν γλύκισμα αυτής της περιόδου είναι το ρυζόγαλο. Οι κουδουνάτοι (μασκαράδες) που γύριζαν παλ...
19 Φεβρουαρίου 2016

Τουρκία: Επίσκεψη σε τζαμί

›
Πολύ καιρό έχω να βάλω θέμα απ' την Τουρκία. Όχι γιατί μου τελειώσανε όσα είχα κατά νου αλλά γιατί βγαίναν άλλα στη μέση. Αλλά και για...
17 Φεβρουαρίου 2016

Κέικ Καρότου μαμάς

›
Προσωπικά φίλος με τα κέικ δεν είμαι και τόχω δηλώσει. Αλλά υπάρχουν κάποια που είναι λίγο ιδιαίτερα και μου κάνουν κλικ! Έν' απ' αυ...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.