tag:blogger.com,1999:blog-7546605941333236400.post2573514463350176443..comments2024-03-21T15:01:42.175+02:00Comments on Γευστικά ταξίδια: Οβελίας με ψήσιμο αλά ΛιβαδειάΓιάννηςhttp://www.blogger.com/profile/08023229460876966648noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7546605941333236400.post-11378656529557398782013-05-01T16:34:04.981+03:002013-05-01T16:34:04.981+03:00Άρα λαδόκολλα κομμένη :)Άρα λαδόκολλα κομμένη :)Γιάν. Μαλ.https://www.blogger.com/profile/11948519443288512883noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7546605941333236400.post-11112261001030243112013-05-01T16:12:16.136+03:002013-05-01T16:12:16.136+03:00προτιμώ τον άλλον τρόπο που το βλέπεις να ψήνεται ...προτιμώ τον άλλον τρόπο που το βλέπεις να ψήνεται μπροστά σου και να αλλάζει χρώμα, να τραβάς καμιά πετσούλα ή να τσουγκρίζεις τα κόκκινα αυγά(;)ή τα πολύχρωμα.Μαρία Καρράhttps://www.blogger.com/profile/01932046817867393078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7546605941333236400.post-87260408162649423292013-04-30T14:47:49.794+03:002013-04-30T14:47:49.794+03:00Όπως έγραφα προχτές, εγώ μεγάλος τα έμαθα τα σουβλ...Όπως έγραφα προχτές, εγώ μεγάλος τα έμαθα τα σουβλιστά. Και δεν μου λείψανε όταν βρέθηκα να κάνω Πάσχα σ' άλλα μέρη. Και κινέζικο του δρόμου έφαγα στο Βερολίνο και δεν είχε καμιά διαφορά. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς το σκέφτεσαι το πράγμα :)Γιάν. Μαλ.https://www.blogger.com/profile/11948519443288512883noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7546605941333236400.post-53893990447400150362013-04-30T11:09:58.607+03:002013-04-30T11:09:58.607+03:00Το να διαβάζεις για σουβλιστά αρνιά ενώ είσαι μακρ...Το να διαβάζεις για σουβλιστά αρνιά ενώ είσαι μακριά από την Ελλάδα πέντε χρόνια, είναι πειρασμός και πρόκληση εκ μέρους του συγγραφέα που δεν σκέφτεται την ομογένεια:-) τα λέμε σύντομα στην Ελλάδα.dimarkhttps://www.blogger.com/profile/17019457521038596508noreply@blogger.com