04 Ιουλίου 2016

Ντοματάκια Λιαστά

Εποχικά φαγητά είπαμε; Βεβαίως. Ακόμα ένα σήμερα. Όχι ακριβώς φαγητό αφού τα ντοματάκια αυτά τα χρησιμοποιώ για να μαγειρέψω το φαγητό, Αντί για σάλτσα (ή κονκασέ). Αλλά της εποχής σίγουρα. Όλο το καλοκαίρι η ντομάτα βασιλεύει.

Υλικά

Ντοματάκια πομιντέρια
Αλάτι – πιπέρι
Ξύδι (κατά προτίμηση μπαλσάμικο)

Εκτέλεση

Κόβω τα ντοματάκια σε κομμάτια, βγάζω τα σπόρια τους προσθέτω το αλάτι το πιπέρι και το ξύδι και τα «ψήνω» στο φούρνο στους 50 βαθμούς. Τα κρατάω στο ψυγείο με λάδι για συντήρηση και τα χρησιμοποιώ όποτε θέλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.