24 Ιουνίου 2016

Μοσχάρι κατσαρόλας με μπίρα

Υλικά

1,5 κιλό κρέας μοσχαρίσιο
2 κουταλιές βούτυρο
2 μεγάλα κρεμμύδια
1/2 φλιτζάνι καρότο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές λάδι
1,5 ποτήρι μπίρα (400ml)
1 κύβο ζωμό κρέατος
1 ποτήρι νερό
δάφνη, ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βάζω στο τηγάνι το βούτυρο και τσιγαρίζω τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το καρότο. Σβήνω με τη μπίρα.
Κόβω το κρέας σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζω στο λάδι.
Ανακατεύω όλα τα υλικά και τ' αφήνω να σιγοβράσουν μέχρι να ψηθεί το κρέας και να μείνει με λίγη σάλτσα. Αφαιρώ τη δάφνη και το σερβίρω πασπαλισμένο με μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.