Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Πέρκα (ψάρι) φούρνου

Για πέρκα λέει η συνταγή αλλά κι άλλα ψάρια μπορούν να γίνουν κάπως έτσι. Αρκεί να έχουν κάποιο μέγεθος. Και συνήθως να μην είναι με ιδιαίτερη δικιά τους γεύση. Ακόμα και γόπες.

Υλικά

1 πέρκα
1 κρεμμυδάκι
1 ποτήρι κρασί
¾ ποτήρι λάδι
μπαχάρι
δάφνη
αλάτι – πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
500 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βράζω όλα μαζί τα συνοδευτικά υλικά, βάζω το ψάρι σ’ ένα ταψί, το περιχύνω με τη σάλτσα και το ψήνω για 30’ περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.