Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Κουλουράκια Κανέλας (Παναγιώτας)

Η ομοβροντία με τα κουλούρια συνεχίζεται :) Αυτή τη φορά είναι μια συνταγή της Παναγιώτας. Η οποία όταν έβαζα κανέλα στο φαγητό (π.χ. στα μακαρόνια) δυσανασχετούσε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν την έτρωγε. Κι οποία έκπληξη: όταν πήγα στο χωριό της έφαγα λουκάνικα με μπόλικη κανέλα - δεν μούχει ξανατύχει σε άλλη περιοχή.
Το κακό με τις συνταγές αυτές είναι ότι η περιγραφή της εκτέλεσης είναι πολύ λιτή. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι μου την έδωσε.

Υλικά

2,5  ποτήρια χυμός πορτοκαλιού
2,5 κ. αλεύρι
3 ποτήρια λάδι
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
μπόλικη κανέλα
1 ποτήρι ζάχαρη

Εκτέλεση

Ανακατεύω τα υλικά και ψήνω στους 180 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.