Υλικά
6 αυγά
250 γρ. λουκάνικο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 μεγαλούτσικη πατάτα
100 γρ. τυρί τριμμένο ή κρέμα
3 κουταλιές κορν φλάουρ
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
5 κουταλιές λάδι
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Σ' ένα τηγάνι ρίχνω μια κουταλιά λάδι και ψήνω ελαφρά τα λουκάνικα. Τα βγάζω σ' ένα πιάτο.Παράλληλα, τρίβω την πατάτα στον τρίφτη στο χοντρό και χτυπάω σ' ένα μπολ τα αυγά με το κορν φλάουρ και το μπέικιν (πιθανά και μια - δυο κουταλιές νερό για να μπορούν να χτυπηθούν καλά). Προσθέτω το τυρί και το αλατοπίπερο.
Ρίχνω το υπόλοιπο λάδι λάδι στο τηγάνι και απλώνω την πατάτα να ψηθεί καλά. Όταν ψηθεί απ' τη μια τη γυρίζω να ψηθεί απ' την άλλη ενώ στρώνω τα λουκάνικα πάνω της. Ρίχνω τα αυγά από πάνω και κουνάω το τηγάνι να πάει το μείγμα παντού. Την γυρίζω να ψηθεί κι απ' την άλλη.
Σερβίρεται ζεστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.