Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Μπατόν Σαλέ

Καιρό έχω να βάλω κάτι μαγειρικό, μας φάγαν τα ταξίδια. Οπότε για αλλαγή να βάλω κάτι φαγώσιμο. Άνοιξα τα κιτάπια μου και διάλεξα τα μπατόν σαλέ. Τα αρμυρά μπαστουνάκια που τρώγονται για συνοδευτικά σε μπύρες και ούζα (αν και, για το ούζο εγώ προτιμώ κλασικούς μεζέδες :). Τα μπατόν σαλέ όμως μ' αρέσουν και τα τρώω σκέτα και τα φχαριστιέμαι).

Υλικά

1 ποτήρι μαργαρίνη μαλακιά (soft)
2 ποτήρια τυριά τριμμένα διάφορα
2 ποτήρια αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικιν
2 αυγά
πιπέρι

Εκτέλεση

Ζυμώνω τα υλικά και πλάθω τη ζύμη σε λεπτά μπαστουνάκια που τα βάζω σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνω στο φούρνο για περίπου μισή ώρα.
Αν θέλω, για να είναι πιο εντυπωσιακά, τα πασπαλίζω με λίγο τυρί πριν τα φουρνίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόψεις; Ιδέες; Αντιρρήσεις; Παραλλαγές;
Όλα ευπρόσδεκτα.